Xarxes socials
   
-
El bisbe Sebastià Taltavull, antic alumne de Ciutadella, prepara la ponència per al Consell Nacional.

775

Administrador de la web
El bisbe Sebastià Taltavull, antic alumne de Ciutadella, prepara la ponència per al Consell Nacional.
 

El dia dotze d'abril, el bisbe Taltavull concedir audiència al palau arquebisbal de Barcelona a Pere Navalles, que en nom del president de la Confederació i de la Junta va anar a lliurar-li una carta d'invitació a Monsenyor perquè dirigeixi la ponència al proper Consell de Ciutadella, a celebrar els dies del 3 al 5 de juny.

Amb gran amabilitat va atendre al seu despatx de bisbe auxiliar de la Diòcesi i durant una hora es van comentar les particularitats del tema de la ponència: El paper dels antics alumnes en el món actual, la família, el compromisos social, la participació política, la ètica en el treball i l'empresa.

El tema és de gran actualitat en un moment on els antics alumnes reflexionem sobre el nostre encaix en la societat.
Monsenyor Taltavull, que el dia anterior havia estat rebut a Roma pel Papa Benet XVI, ha comentat també els seus grats records com a antic alumne salesià i l'important llegat de la formació salesiana.

En agraïment a l'amable disposició cap als AADB, se li va obsequiar una litografia original de Perico Pastor, artista que acaba d'il • lustrar la Bíblia multiconfessional-que va ser del seu gust.

Comptem amb el gran privilegi de poder disposar d'un bisbe en el nostre Consell Confederal de Ciutadella. Rebem-lo com es mereix amb entusiasme i agraïment. reservant les places al Consell.


La fotografia recull el moment de la reunió al seu despatx del palau arquebisbal.