Xarxes socials
   
-
Ciutadella i Calós van celebrar la festa de la patrona de Ciutadella el passat cap de setmana i 24 de maig

2051

Tolo Frau
Ciutadella i Calós van celebrar la festa de la patrona de Ciutadella el passat cap de setmana i 24 de maig
 

Durant el mes de maig, i en particular el passat cap de setmana i 24 de maig, Calós va celebrar la festa de Maria Auxiliadora. Com sol ser habitual cada any durant el cap de setmana al voltant del 24 de maig Ciutadella celebra la festa de la seva patrona i la comunitat de Calós organitza un munt d’actes religiosos, educatius i culturals per celebrar la festivitat.

MARIA AUXILIADORA, PATRONA DE CIUTADELLA

La festa externa de Maria Auxiliadora enguany es va celebrar el 22 de maig. Els dies abans va tenir lloc el Tridu en honor a la patrona, aquesta vegada presidit per Isidre Serdà, antic titular de Calós. El diumenge a capvespre es va dur a terme el Rés del Rosari amb la posterior benedicció de les medalles commemoratives al Santuari, la Missa presidida per l’Administrador Diocesà Rev. Sr. Gerard Villalonga i la processó pels carrers de Ciutadella. A continuació, davant el bar de Calós, va tocar el grup SOM-HI i es van vendre coques a benefici de la organització VOLS.

El matí havia tingut lloc el tradicional berenar de germanor al pati de Sant Joan Bosco organitzat per la UAADB, presidit per la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord; l’Administrador Diocesà Rev. Sr., Gerard Villalonga; el titular de Calós, Narcís Frigola; i el president de la UAADB, Pedro Arguimbau.

CONCERTS DE MES DE MAIG

Els darrers anys el Santuari de Maria Auxiliadora ha acollit un concert durant els caps de setmana del mes de maig. Enguany la UAADB ha organitzat el concert “Cançons a la mare” (7 de maig), “Concert poètic amb esquitxos musicals” (14 de maig) i el concert “Dones” a càrrec del Cor Cadenza (22 de maig). Es tracta d’actes culturals que s’han organitzat després de la missa de les 20h i que han comptat amb una numerosa presència de gent.

Aquest cap de setmana tindrà lloc el darrer concert del mes de maig. Aquesta vegada el lloc elegit ha estat el Teatre de Calós, que acollirà un concert de la banda municipal de música de l’Agrupació Musical de Ciutadella els dies 27 ( a les 21 hores) i 28 (a les 18,30h) de maig.