Xarxes socials
   
-
Tenim nou president

2165

pere nava
Tenim nou president
 

Després de 6 anys essent President de la Federació d' antics Alumnes, ha arribat el moment de cedir el lloc.

Ho faig des de la voluntat de regeneració que ha d'haver en tota organització i amb l' esperança que suposi un nou impuls per als antics alumnes.

Tots aquests anys heu estat presents sempre i més encara, m’heu ajudat en la feina encomanada. us ho agraeixo.

Hem acomplert el propòsit de tenir major visibilitat, de participar en els òrgans de govern de les escoles, de ser-hi per fer xerrades als joves, fer festivals, exposicions, trobades, reunions, excursions, viatges i de tot això en queden bons amics i la sensació de feina feta.

Qui arriba ara és en Joan Yebras, enginyer de professió, professor a l' EUSS, activista de causes al 3r món, pare de família i bona persona. Ell ha estat qui ha donat el pas endavant per fer tot el possible pels antics alumnes de Bon Bosco. Se que sereu al seu costat , com jo mateix per allò que calgui.

Entre els antics alumnes hi ha destacats líders que poden millorar el nostre entorn. Si us plau no defalliu i seguim tots junts fent camí.

Aquest 6 anys hem tingut dos consells nacionals, una trobada de joves, viatges a Torí, i moltes altres activitats que cal seguir fomentant.

Em queda una cosa que m'agradaria haver fet, impulsar la causa de Dorotea de Chopitea. La patricia que va donar un gran impuls per a l a causa de Don Bosco a casa nostra i tambe per la justicia social, afavorint als más pobres i acol.lectius en aquell temps desvalguts, com les noies que no anaven a escola. Qui sap si la nova junta ho agafarà com a una idea positiva.

No puc acabar aquestes poques paraules sense fer arribar una cordial abraçada a Ciutadella, a Osca, al Tibidabo, a Girona, a les escoles de Barcelona i en particular al consiliari i amic Josep Mascaró, un gran actiu de presencia i de constancia.

Seguim junts.