Xarxes socials
   
-
Viatge a Ciutadella

1846

Administrador de la web
Viatge a Ciutadella
 

Ha estat un cap de setmana fantàstic amb els companys de Ciutadella de Menorca, on s' ha celebrat el Consell anual de la Federació.

Va ser una bona pensada decidir fa uns mesos que aquest any enlloc de celebrar-se a Barcelona a Marti Codolar, com ha estat en les darreres ocasions, es fes la El Consell de la Federació a Ciutadella de Menorca, on els companys antics alumnes tenen gran activitat associativa i d'aquesta manera s' apropa mes la gent i l’organització fent-ho més amigable i interessant per a tots

El viatge va estar ple d’anècdotes ja en el barco, i a l'arribar al port de Maó en Pere Arguimbau ja esperava la comitiva amb un autocar per a dur-nos a berenar (allà esmorzar). Tot seguit s'iniciaren les sessions de treball amb propostes presentades pels delegats de les associacions assistents i les tambe l'informe de les associacions amb vot delegat. En aquest mateix article hi trobareu annex l'acta que recull els temes debatuts i les conclusions.

En acabar pròpiament el Consell de la Federació, començarem una peregrinació que havia de durar la tarda de dissabte i tot el diumenge fins a l' hora d'embarcar-nos en aquest cas en avio.

Vàrem dinar en un modern restaurant on el cuiner és un antic alumne, tot deliciós i innovador. Després visita a la Catedral, al barri vell de ciutadella. Més tard un concert simfònic amb els estudiants de música de l'escola de Calós, acompanyats per l’orquestra de Terrassa desplaçada expressament per a l’ocasió. El teatre era ple de gom a gom. Un èxit, més encara tenint en compte la jove edat dels intèrprets.

En acabar encara vàrem tenir una estona per veure el futbol a la Televisió.

L’endemà al matí després d’assistir a missa a la Basílica de Maria Auxiliadora, sempre tant polida, amb la participació de la comunitat salesiana i dels antics alumnes i altres grups de la família.

Més tard iniciarem una excursió per autocar per diferents llocs singulars de l' illa, on des de miradors privilegiats contemplar el blau verd del mar que ens uneix.

Dinar i després una passejada per un poblet extraordinari on les casetes descansen una sobre l'altra i de costat, com un pomell de xampinyons. Binibeca és una població digna d’un urbanista de l’època ad-lib quan els hippys volien un món diferent i la gent parlava de walden.

Després una encaixada de mans, l'abraçada dels amics, un adéu siau i fins una altra, cadascú a casa seva i tots pensant en com millorar l’experiència de ser antic alumne de Don Bosco.

Gràcies amics de Ciutadella per l'acollida. I l'any vinent.. on anirem?