Xarxes socials
   
-
FESTA DELS 25 ANYS DELS ANTICS ALUMNES D'HORTA

1683

Jacint Hernàndez
FESTA DELS 25 ANYS DELS ANTICS ALUMNES D'HORTA
 

Vols veure on va estudiar el teu pare? La teva mare? Vols mirar pel microscopi en companyia del meu professor que em va ensenyar a mi?

Aquests pensaments rondaven pel cap dels antics alumnes de la promoció 91-92 que el passat diumenge 21 de maig es van retrobar al col·legi, la seva “casa d’estudi” que van deixar just fa 25 anys

La trobada començà a les 11 del matí, a la entrada principal del col·legi, punt de reunió on varen anar apareixent els antics alumnes acompanyats de les seves famílies.

Amb la companyia i guia d’en Jose Antonio Gómez com a representant de l’Associació juntament amb qui escriu aquest article, vam visitar les instal·lacions del Col·legi , on els antics alumnes comprovaren els substancials canvis que aquestes han experimentat en l’adaptació del col·legi als nous temps per mantenir-se en primera línia a nivell educatiu. Visitarem la reubicada biblioteca; el taller de Tecnologia on van veure les bancs d’experimentació dels motors elèctrics d’última generació; les sales d’Informàtica , el laboratori de Biologia,...

L’ambient va ser relaxat però sobre tot emotiu.

Al final de la jornada, els protagonistes tornaren a ser alumnes per una estona seient a les seves antigues taules de quan anaven al cole. Asseguts als seus “pupitres”, en Jose Antonio, el seu antic professor, els va impartir una breu classe, però no de Biologia, sinó sobre l’Associació d’Antics Alumnes, on tots deixem de pertànyer a una generació (65,.., 91, 2014) i passem a formar part important d’un col·lectiu de “companys” que compartim moltes coses pel fet d’haver passat pel Col·legi Salesià Sant Joan Bosco Horta.