Xarxes socials
   
-
L'amor pot més que la por

1700

pere nava
L'amor pot més que la por
 

Commoguts encara i per molt temps, de l'acte de maldat que hem viscut a Barcelona i a Cambrils, es presta també a fer una reflexió de la reacció de part de tants el respondre des de la generositat, el lliurament, suport i companyia.

Hem vist com una munió de persones amb el lema No tinc por, s' ha mobilitzat per ajudar a les víctimes, als familiars i crear un entorn de protecció envers als necessitats.

A mida que passen els dies sabem que hagués estat encara pitjor, si es pot dir així. Que a més de les Rambles, també volien la Sagrada Família, el temple del Tibidabo, la Catedral... símbols ben nostres que no fan nosa a ningú, més que a trasbalsats per la bogeria d' un mal home. El fet mateix que fossin joves tan joves, algun menor de casa nostra, d' un lloc tant poc sospitós de gueto urbanístic com Ripoll, integrats en associacions esportives local, escolaritzats com els altres sense 2es línies com alguns demanen, amb pares i mares en un entorn familiar, encara fa més difícil entendre el perquè.

On vàrem perdre el rumb de la integració? Què podem fer per evitar aquets successos que ens fereixen a la societat i a les persones?

Ara molts d'aquest joves son morts, no m'alegra saber que un jove al que se li ha rentat el cervell acabi mort, encara menys si és un menor, cal dir-ho.

Altres estan empresonats i així han de romandre per a descans de ferits i familiars dels difunts de les rambles i de Cambrils i per a procurar una reeducació, tan i tan difícil després d'aquests actes.

Ens resta desitjar el restabliment dels ferits, el saber que l'amor de tants ha fet tant per ajudar-los a ells i a tots nosaltres.

La societat és viva i activa i demostra que l' emoció de l'amor és més fort que la por.

Al cel siguin.