Xarxes socials
   
-
TROBADA D'ANTICS ALUMNES D'HORTA. PROMOCIÓ 93-94

1148

Jacint Hernàndez
TROBADA D'ANTICS ALUMNES D'HORTA. PROMOCIÓ 93-94
 

El passat diumenge 3 de febrer va tenir lloc la trobada dels antics alumnes de la promoció 93-94 que just fa 25 anys van deixar el Col·legi

La trobada començà a les 10.30h del matí, a la entrada principal del col·legi, punt de reunió on es van retrobar els antics alumnes acompanyats de les seves famílies.

Guiats per en Jose Antonio Gómez com a representant de l’Associació, vam visitar les instal·lacions del Col·legi , on comprovaren els substancials canvis que aquestes han experimentat en l’adaptació del col·legi als nous temps en quant a normativa de seguretat i didàctica. Exemple d’això va ser quan van veure l’espai on era l’antiga biblioteca, on tots passaren tantes hores, ara és un corredor d’evacuació. La Biblioteca actualment està ubicada on era abans era el bar. La visita al taller de Tecnologia on van veure les bancs d’experimentació dels motors elèctrics d’última generació així como les sales d’Informàtica i el nou laboratori de Química, són també exemple de l’adaptació del col·legi per mantenir-se en primera línia a nivell educatiu.

L’ambient va ser relaxat i emotiu. El col·legi, que celebrava la cursa de Sant Joan Bosco, estava molt animat. Els patis estaven plens de gent i el dia va acompanyar.

Finalment, cap a un quart d’una de la tarda, els protagonistes tornaren a ser alumnes per una estona seient a les seves antigues taules de quan anaven al cole. Asseguts als seus “pupitres”, van ser informats sobre l’Associació d’Antics Alumnes, on tots deixem de pertànyer a una generació (65,.., 90, 2018) i passem a formar part important d’un col·lectiu de “companys” que compartim moltes coses pel fet d’haver passat pel Col·legi Salesiá Sant Joan Bosco Horta.