Xarxes socials
   
-
TROBADA D'ANTICS ALUMNES D'HORTA. PROMOCIÓ 94-95

834

Jacint Hernàndez
TROBADA D'ANTICS ALUMNES D'HORTA. PROMOCIÓ 94-95
 

El passat diumenge 2 de febrer va tenir lloc la trobada dels antics alumnes de la promoció 94-95 que just enguany fa 25 anys que van deixar el Col·legi

La trobada començà a les 10.30h del matí ,a la entrada principal del col·legi, punt de reunió on es van retrobar els antics alumnes acompanyats de les seves famílies.

Guiats per en Carles Pasqual, director del col·legi, vam visitar les instal·lacions, on comprovaren els substancials canvis que aquestes han experimentat en l’adaptació del col·legi als nous temps en quant a normativa de seguretat i didàctica. Dins del tour que van fer per l’escola, visitaren el taller de Tecnologia on veieren els bancs d’experimentació amb motors elèctrics d’última generació així com els laboratoris nous de Química i Biologia; exemples de l’adaptació del col·legi per mantenir-se en primera línia a nivell educatiu.

L’ambient va ser relaxat i emotiu. El col·legi, que celebrava la cursa de Sant Joan Bosco, estava molt animat. Els patis estaven plens de gent i el dia va acompanyar.